Decorum planten en bloemen

Nieuw!
Wij zijn trotse dealer van Decorum Plants&Flowers! Dit merk is vanaf nu verkrijgbaar via onze webshop.

Decorum Plants is al meer dan negentien jaar hét handelsmerk voor planten, speciaal voor de vakhandel (niet voor de klok verkrijgbaar). Het assortiment bestaat uit groene en bloeiende planten, voor zowel buiten als binnen. Deze producten zijn in meer dan veertig landen wereldwijd te verkrijgen. Het jongste onderdeel van het handelsmerk is Decorum Flowers. Door de club uit te breiden met meer en meer kwaliteitskwekers van zowel bloemen als planten, wordt het assortiment steeds completer. Decorum heeft al negentien jaar dezelfde missie: producten van absolute topkwaliteit bieden. Het merk Decorum Plants&Flowers is herkenbaar, betrouwbaar en onderscheidend: in zowel kwaliteit als assortiment. Elk van de Decorum producten worden gekweekt met echte passie: wat resulteert in absolute top kwaliteit! Meer dan zestig geselecteerde kwekers benoemen haar eerste kwaliteit Decorum.

Decorum is:

  • Dagverse handel
  • Continuïteit in top kwaliteit
  • Direct aanbod van de kwekers (maatwerk mogelijk)
  • Exclusief verkrijgbaar bij dealers
  • Planten en bloemen als één merk

Decorum Plants&Flowers: Selected growers, premium choice!

Decorum bundelt de kracht van zo’n zestig speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is en daarom kweken wij bloemen en planten van de allerbeste kwaliteit.

Planten en bloemen Decorum is in 1999 begonnen als het eerste kwaliteitslabel in planten en sinds 2013 zijn er bloemen aan het assortiment toegevoegd. Wij bieden een zeer aantrekkelijk snijbloemen assortiment, mogelijk gemaakt door twintig gepassioneerde bloemenkwekers. De kwaliteit die u gewend bent bij Decorum planten, garanderen we ook voor onze bloemen. Alleen de állerbeste producten van onze geselecteerde kwekers dragen het kwaliteitslabel Decorum. Wij bieden een constante kwaliteit en daarom weet u zeker dat een Decorum product, of het nu een plant of bloem is, altijd van topkwaliteit is!

Decorum | Feel the Quality | www.decorumplantsflowers.com